Isnin, 10 Jun 2013

PENGENALAN

PENGALAMAN BIDANG BERKAITAN

  1. MEMULAKAN PERNIAGAAN SEBAGAI PENGURUS SYARIKAT SENDIRI (SUKAND'S FOOD) DARI TAHUN 2005 HINGGA SEKARANG
  2.  MENUBUHKAN SUKAND'S FOOD DENGAN JAWATAN SEBAGAI PENGURUS.
  3. PERNAH MENGIKUTI KURSUS-KURSUS YANG DI ANJURKAN OLEH MARA NEGERI SEMBILAN DAN SEMINAR USAHAWAN DAN JABATAN HAL EHWAL AGAMA ISLAM.
  4. MEMPUNYAI PEKERJA YANG MAHIR DALAM BIDANG MASAKANDAN PENYEDIAAN MAKANAN.
  5. MENJADI AHLI PERSATUAN PEJAJA DAN PENIAGA KECIL NEGERI SEMBILAN CAWANGAN PORT DICKSON.
 PENGALAMAN PERNIAGAAN

 1.   PASAR MALAM PADA TAHUN 2004 - 2011:- 
      • NASI AYAM HAINAN
      • AYAM GORENG GANDUM
      • CHAR KUEW TEOW
      • ROJAK SINGAPORE
2.   CATERING PADA TAHUN 2007 - 2011:-
      • POLITEKNIK PORT DICKSON
      • SEKOLAH KEBANGSAAN TELUK KEMANG
      • MAJLIS PERKAHWINAN
      • MAJLIS KERAIAN KESYUKURAN
      • MAJLIS SAMBUTAN ULANG TAHUN KELAHIRAN
      • BBQ PARTY SEASIDE
      • PENYEDIAAN MAJLIS SHELL co. PORT DICKSON
3.  SUB LOT PADA TAHUN 2007 - 2010 :-
      • KEDAI KOPI PAK LANG PORT DICKSON
4.  SUB LOT PADA TAHUN 2010 - SEKARANG :-
      • RESTORAN SUKAND'S FOOD STATION PORT DICKSON

Tiada ulasan:

Catat Ulasan